Reference lista

                         REFERENCE LISTA

 1. Sajam, hala IV. Izrada električnih instalacija za sistem klimatizacije i ventilacije, instalacija opšteg i protiv paničnog osvetljenja. Sistem klimatizacije sastoji se od 4 klimo komore sa 40 pripadajućih anemostata na 14 m visine.
 2. Muzej PTT. Izrada elekroenergetskih instalacija, elekrtomotornog pogona, instalacija dojave požara instalacija kontrole pristupa, instalacija video nadzora, instalacija multimedijalne prezentacije u ulici Palmotićeva br. 2 u Beogradu.
 3. Zavod za izradu novčanica i kovanog novca. Irada elekto instalacija klimatizacije i ventilacije ateljea za izradu novčanica (levo) i trezora. Izrada instalacija čilera.
 4. Čačanska Banka blok 11a V sprat VIG PLAZA. Izrda instalacija elektroenergetike, kontrole pristupa, računarske mreže, video nadzora, EIB-ovog programa pametnih instalacija i DALI svetiljki za nužno i protiv panično osvetljenje.
 5. Š. Dragan Srnić Draginje. Izrada instalacija spoljnjeg i unutrašnjeg video nadzora.
 6. Dom narodne skupštine. Izrada elektro instalacija klimatizacije i ventilacije u AV režiji i kontrolnoj sobi.
 7. Galenika masti. Izrada elektro instalacija klimatizacije i ventilacije (4 klimo komore),dojave požara i 8 zona inter lock-ova.
 8. Galenika DEMI voda. Izrada instalacija elektroenergetike, elektromotornog pogona i automatike na sistemu za proizvodnju čiste farmaceutske vode.
 9. Fabrika za neškodljivo uklanjanje namirnica životinjskog porekla u Inđiji. Izrada elektro intalasija klimatizacije i ventilacije. Sistem se sastoji od klimo komore, čilera, 38 FC uređaja i 5 HOWALL-a montiranih na 18m visine.
 10. Pharma swiss. Izrada elektro energetskih instalacija na prizemlju objekta (primarno i sekundarno pakovanje-čiste sobe, proizvodnja, disrtibucija, skladište, TS 10/0,4 kW, napojni kablovi)
 11. Zavod za izradu novčanica i kovanog novca. Izrada elektro instalacija klimatizacije i ventilacije u ateljeu za izradu novčanica (desno) i numeraciji novčanica. Sistem se sastoji od dve klimo komore.
 12. BIG PLAZA. Ispitivanje i dijagnostikovanje neispravnosti komunikacionih i baterijskih modula svetiljki za nužno i protivpanično osvetljenje proizvođača ZUMTOBEL, kao i ponovno programiranje kontrolera DALI-ZUMTOBEL tipa SB 128.
 13. SUNOKO d.o.o. Fabrika za proizvodnju šećera pogon u Kovačici . Izrada instalacija elektromotornog pogona, automatike, telekomunikacija, računarske mreže, zamena 62 kom. svetiljki na 15m visine.
 14. BEX-kurirska služba. Izrada instalacija elektroenergetike,gromobrana,strukturne mreže,CCTV,dojave provale u glavnom magacinu za Srbiju u Krnjači na površini od 2.900 m2
 15. Pharma swiss. Izrada instalacija EMP i automatike na sistemima ventilacijen i čilera.
 16. INPHARM CO.Izrada instalacija elektro energetike,gromobrana,strukturne mreže,CCTV,dojave požara, dojave provale,kontrole pristupa,EMP i automatike u poslovno skladišnom prostoru od 3.500 m2 na Batajničkom drumu br. 23 u Beogradu.
 17. SUNOKO d.o.o. Fabrika za proizvodnju šećera pogon u Kovačici. Izrada instalacija elektroenergetike,izjednačenja potencijala,EMP iautomatike u pogonu energane- kotlovi na ugalj.
 18. Hedonic travel. Izrada instalacija elektro energetike,CCTV,protiv provale u poslovnom prostoru u Sarajevskoj ulici u Beogradu.
 19. Telekom Srbija. Izrada instalacija EMP i elektro energetike na objektu bazna stanica Arena.
 20. Bioenergy point. Izeada instalacija CCTV sistma koji se sastoji od 48 IP kamera u fabrici za proizvodnju peleta u Boljevcu.
 21. Narodna banka Srbije. Izrada instalacija CSNU za kontrolu i upravljanje osvetljenjem i klimatizacijom, izrada instalacija dojave požara u Trim kabinetu na 9. spratu zgrade NBS u Nemanjinoj ulici.  
 22. BEX-kurirska služba. Izrada instalacija CCTV u regionalnim centrima u Nišu i Vranju.
 23. Itala pallti. Izrada stanskih instalacija na stambenom objektu u ulici Gospodara Vučića.
 24. Bex-kurirska služba. Izrada instalacija spoljnog uređenja,elekro energetike,CCTV u objektu reklamacija pošiljki u glavnom magacinu za Srbiju u Krnjači.
 25. SUNOKO d.o.o. Fabrika za proizvodnju šećera pogon u Kovačici. Izrada instalacija EMP i automatike na pogonima za za rezanje repe.
 26. BEX-kurirska služba. Izrada instalacija elektro energetike,strukturne mreže i CCTV u regionalnom centru u Novom Sadu.
 27. Balkan auto. Izrada instalacija elektro energetike i CCTV na objektima na Starom Sajmištu u Beogradu.
 28. Central Garden. Izrada stanskih instalacija na poslovo stambenom komplrksu zgrada 1 u Knez Danilovoj ulici u Beogradu na površini od 3.500 m2 , instalacije dojave požara i detekcije gasa u garažama,instalacije CCTV, IP interfona na zgradama 1 i 2,gromobranske instalacije na zgradama 1 i 2.
 29. INPHARM CO. Izrada instalacija spoljnog uređenja poslovno skladišnog objekta na Batajničkom drumu br.23 u Beogradu.
 30. Bex-kurirska služba. Izrada instalacija dojave provale i CCTV u regionalnom centru u Čačku.
 31. Bex-kurirska služba. Izrada instalacija dojave provale,CCTV i spoljnog osvetljenja u regionalnom centru u Smederevu.
 32. Telenor-airport city. Izrada instalacija jake i slabe struje u data centru THQ II-05 ul. Omladinskih brigada 90 u Beogradu.
 33. Bex-kurirska služba. Izrada instalacija za najveći led bilbord u Srbiji površine 52,4m2 koji se nalazi u Krnjači Pančevački put br. 60.
 34. SRPSKA AKADEMIJA NAUKA I UMETNOSTI. Izarada instalacija EMP i automatike na sistemu koji se sastoji od 3 klima komore, 2 čilera i dve rashladne kule u ul. Kneez Mihailova br. 35 u Beogradu.
 35. Bex-kurirska služba Izrada instalacija alarmnih sistema i CCTV u svim centrima,paket shopovima i posllovnim zgradama.
 36. SUNOKO d.o.o. Fabrika za proizvodnju šećera pogon u Kovačici Izrada instalacija CCTV u sirovinskoj laboratoriji, traci za transport repinog rezanca, i PTZ sped dome za nadgledanje kruga fabrike.
 37. GTC Izrada instalacija EE,EMP, detekcije gasa, kontrole pristupa, CCTV na objektu u ul. Milutina Milankovića br. 9. Novi Beograd.
 38. Ada mall. Izrada instalacija EE,EMP, detekcije gasa, kontrole pristupa, CCTV na objektu u Radničkoj ulici u Beogradu.BOSCH Izrada elektroenergetskih instalacija na objektu Bosch u Šimanovcima faza II