O nama

ELTIM je osnovan 18.01.2011. godine sa sedištem na adresi Draginje bb 15226 Draginje u Opštini Koceljeva.

Od osnivanja pretežna delatnost je bila izrada električnih instalacija ( šifra delatnosti 4321) jake i slabe struje.

Bavimo se izradom intalacija najšireg mogućeg spektra u stambenim, poslovnim, industrijskim i farmaceutskim objektima što podrazumeva EE (elektro energetske) instalacije, instalacije EMP (elekto motorni pogon), instalacije automatike, dojave požara, kontrole pristupa, evidencije radnog vremena, instalacija CCTV (video nadzor), instalacije alarmnih sistema, SKS (računarske instalacije),interfonske instalacije itd.

Daljim razvojem i napredovanjem počinjemo da se bavimo veleprodajom i maloprodajom LED rasvete brenda V-TAC, elektro materijala i opreme tehničkih sistema zaštite.

Uvođenjem Zakona o privatnom obezbeđenju ELTIM među prvima završava obuku i dobija licencu LT3 za montažu, puštanje u rad, obuku korisnika i održavanje sistema tehničke zaštite. Shodno tome, a u skladu sa zakonom u APR promenjena je pretežna delatnost na Usluge sistema obezbeđenja (šifra delatnosti 8020).

ELTIM je od osnivanja ugradio više od 1800 analognih i digitalnih (IP) kamera i počeo je da se bavi i sklapanjem ugovora o održavanju tehničkih sistema zaštite shodno Zakonu o privatnom obezbeđenju.

Sa ponosom ističemo da imamo uspešnu saradnju sa više korisnika kojima smo ugradili sisteme tehničke zaštite i da tu saradnju nastavljamo iz dana u dan na obostrano zadovoljstvo i klijenata i ELTIM-a.

Iz reference liste može se videti ta dugogodišnja saradnja sa mnogim pravnim subjektima.

Takođe smo ugradili veliki broj sistema tehničke zaštite na privatnim kućama, trgovinskim, ugostiteljskim i stambenim objektima sa kojima imamo i potpisane ugovore o održavanju tehničkih sistema zaštite.

ELTIM je vlasnik i LED bilborda u Draginju jedinog u Opštini Koceljeva i bavi se između ostalog i iznajmljivanjem reklamnog prostora površine 6 m2.